28 Mart 2015 Cumartesi

Xavier Rudd ^_^

Merhaba herkesler :)
Bugünler de en çok dinlediğim ve keşfetmekte geç kaldığım birini paylaşmak istedim Xavier Rudd :)
Efenim bu yakışıklı adam, Avusturalyalı şarkıcı, söz yazarı ve multi-instrumentalist imiş.
Sesini dinledikten sonra acaba neden yeterince tanınmıyor olmuştum yani daha çok insan dinlesin istedim. Dinledikçe sevdim, sevdikçe dinledim :) Türkiye'ye gelse de gitsek ^_^
İçimde derin bi yerlere dokundu gibi oldu özellikle 'Spirit Bird' şarkısıyla, önce dinginlik veriyor, sonra da insanın içinde bir şeyleri ateşliyor. Sırt çantanı al, özgür kız ol, dünyayı dolaş dermişçesine...:) (https://www.youtube.com/watch?v=WZK8MDyLuL4)


'Come Let Go', 'Follow the Sun',  'Messages' adlı şarkıları benim en çok dinlediklerimden..'Nanna' adlı yeni bir albüm çıkarmış bu sene.Farklı sesleri seviyorsanız dinleyin, dinlettirin..Bi de mutlu kalın.... :)

^_^

16 Mart 2015 Pazartesi

Back Again ^_^

Merhabaaa sevgilim okurlarım :)
Uzun süredir yazamadım aslında hep aklımda bir köşede kaldı, yazamadım diye :( Bu süre boyunca ne mi yaptım ? Bu dönem ortaokulda da derse girmeye başladım, normalde bu yorucu bir şey değil; ama günler yoğun geçmeye başladı. Normalde 12. 40'ta derse giriyordum, ama sabahları da derse girmeye başladım. Özellikle çarşambaları facia, 10 dersim var o gün :) Epey yorucu oluyor, ama alıştım eskisi kadar yorulmuyorum. Güne böyle enerjik başlıyorum ama böyle bitiremiyorum :) Pazartesilerim de boş olunca haftada 3 günüm tatil oluyor :)
Başka neler yaptım? Her hafta en az 1 kere tiyatroya gittim, özellikle önlerden izlemeye bayılıyorum. Hepsini de severek izledim :) Gittiğim oyunların biletlerini biriktiriyorum, bir nevi kolleksiyon :)
Hamama, saunaya gittim. Diğer vazgeçilmezlerimden :)
Yıllardır Penguen ve Uykusuz okuma alışkanlığım vardır. Her hafta çarşambaları iple çekiyorum resmen :) Bayılıyorum dergideki çizerlere :) Her hafta düzenli olarak okudum dergilerimi, Leman ya da Gırgır da aldım bazen.
Bol bol film izledim. Kah Ortadoğu Sineması kah Hollywood..
Minnoş öğrencilerime çeşitli etkinlikler hazırladım..:
Bir çok kitap okudum, okunmayı bekleyen 4 kitap daha var sırada, hepsini aynı anda başlasam da güzel olabilir, aynı anda da bitirmiş olurum :)
Gezdim, arkadaşlarımla buluştum, yürüyüş yaptım, bulmaca çözüp puzzle yaptım.
Börek yapıp sarma sardım, ev süpürüp toz aldım :)
Ne mi yapmadım ? Normalde de çok alışveriş yapan birisi değilim, ama sizle görüşmeyeli pek alışveriş yapmadım. Okul çıkışı yorgun olunca canım istemedi. Diğer günlerde de bir şey beğenip alamadım :) Aaa nerdeyse unutuyordum, tabi ki kendime takı almayı ihmal etmedim, alışveriş sayılmaz bence :)
Görüşmeyeli başka ne yapmadım? Hiç ağlamadım, hiç öfkelenmedim. Hiç nefret etmedim..
Peki ne yapacağım? 1-2 hafta sonra Ankara'ya gideceğim, gezip yapamadığım alışverişi yapacağım:) Gerçi en son gittiğimde 1 parça bile bir şey alamadan dönmüştüm :) Özellikle D & R'a gidip huzur bulmak istiyorum, bir kaç Penguen ya da Uykusuz yıllığı almayı planlıyorum.
Başka ne yapacağım? Spora başlayacak daha fit olacağım :)
Beni okumaya devam ederseniz daha mutlu olacağım mesela :))


Güzel günlerr, mutlu kalın :)